Huisregels

Het maximale gewicht van de ruiter is 85 kg. Deze regel is om rugproblemen bij mijn paarden te voorkomen

Kleding en veiligheid

- Een cap is voor iedereen verplicht! Dit dient een veiligheidscap te zijn (voorzien van het CE / EN 1384 keurmerk). Caps zijn bij mij ook altijd te leen.

- Ruiters dienen (rij-)laarzen te dragen of stevige schoenen met een hak (jodphur laarsjes) met het liefste chaps erbij. Eventueel mogen rubberen regenlaarzen ook.Sportschoen of gympen mogen echt niet, een hak is verplicht.

- Een makkelijk zittende broek, het liefst een paardrijbroek. Geen spijkerbroek i.v.m. schuurplekken op je benen maar ook mijn zadels gaan er stuk van. Een dikke legging of joggingbroek is wel goed.

- Bodyprotectors zijn toegestaan tijdens de ritten, dit is niet verplicht. Het is dan ook niet mogelijk om deze te huren.

- Air vesten zijn niet toegestaan tijdens de ritten

Informatie voor en tijdens de rit

- Het is niet toegestaan om zelfstandig op het paard te stappen. Dit gebeurd altijd via een krukje / opstapje

- Vaak hebben mensen voorkeur voor een bepaald paard. Dit kan ik echter niet beloven maar kan altijd worden aangegeven bij een boeking. Ik zoek altijd in goed overleg met de ruiters welke paarden het meest geschikt zijn, zodat iedereen tevreden is.

- Wanneer er niet aan de kleding voorschriften wordt gehouden kan er ook niet gereden worden. Er worden dan wel kosten in rekening gebracht voor de gereserveerde plaats. Hou er dus goed rekening mee dat je in de juiste kleding aankomt.

- Tijdens de rit mag er geen telefoon worden gebruikt, deze mag echter wel mee. Er worden altijd foto's gemaakt door de begeleiding. Deze worden later via whatsapp doorgestuurd.

- Het is niet toegestaan om met je hond op het erf te komen.

- Het hele erf is rookvrij. Roken op het erf is dus nergens toegestaan inclusief de elektrische sigaret. Dit geldt natuurlijk ook tijdens de ritten.

- Op het hele erf is het verboden om op slippers te lopen. Dicht gesloten schoenen zijn verplicht.

Annuleren

- Indien u 36 uur van tevoren een buitenrit afzegt, worden de volle kosten van deze buitenrit in rekening gebracht.

- Indien u 72 uur van tevoren afzegt, wordt de helft van de kosten van deze buitenrit in rekening gebracht, 50% van het totaal bedrag

- Helaas is het niet mogelijk om te wachten wanneer mensen te laat komen. Wanneer mensen later dan 15 minuten zijn wordt er niet langer gewacht maar worden de kosten wel in rekening gebracht.

- Wanneer er heel slecht weer voorspeld is, neem ik de avond of ochtend voor de rit contact met u op.

- Voor verdere vragen kunt u altijd contact met mij opnemen op nummer: 0642949108