Paardrijlessen

Kleding en veiligheid

Tijdens het rijden is het dragen van een veiligheidscap verplicht. Als je niet in het bezit bent van een cap, dan kunt je deze lenen van ons. Verder dien je geschikt schoeisel te dragen, paardrijlaarzen of stevige schoenen met een laag hakje (verplicht).

Tevens geldt bij ons voor onze baklessen een minimale leeftijd van 5 jaar. Het maximale gewicht is 85 kilo.

Eenmaal op het paard en de ruiter ziet toch af van de les, wordt er geen geld geretourneerd. Baklessen worden gereden op eigen risico.

Privé lessen worden op dit moment gegeven op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond.

Losse lessen

Wilt u graag leren rijden, u zelf verder ontwikkelen of gewoon heerlijk genieten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn gespecialiseerd in het geven van instructie aan de beginnende volwassene, kinderen die meer aandacht verdienen en/of kinderen die op de manege weinig leren. 

Losse lessen

Alle lessen zijn privé lessen van 30 min. Samen bekijken we welke het beste bij u past, dit kan een vast paard zijn of het kan wisselen. Dit alles in overleg met u! Wilt u een afspraak maken voor een les? Dat kan via onderstaande knop of bel of app op 06 42 94 91 08

Lessen is ook mogelijk op je eigen paard. Mocht je interesse hebben neem dan ook contact op via onderstaande knop.

De kosten

De kosten voor een les bedragen:
€25 voor 30 min

Abonnementen

De kosten

Voor de lessen en ritten kunt u een abonnement afsluiten. Dit houdt in dat u uit de tarieven tabel hieronder een pakket kiest en deze zijn vrij in te plannen in een maand. Staat u keuze er niet tussen? Geen enkel probleem, samen bedenken we het juiste pakket voor u! Het kan per maand verschillen welke dagen u wilt rijden of u kunt vaste dagen en tijden afspreken. 

Flexibiliteit en meedenken met de klant is erg belangrijk voor ons! 

Wilt u graag een abonnement afsluiten?
Stuur een appje naar 06 42 94 91 08 met u gegevens en het pakketnummer.