Bosritten

Buitenritten (eigen paard)

Wil je met je eigen paard een buitenrit maken, maar wil je liever onder begeleiding deze rit maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk bij ons. Privé ritten en meerijden met de georganiseerde buitenritten is daarbij mogelijk.

Neem contact met ons op via onderstaande knop voor de mogelijkheden.

Kleding en veiligheid

Tijdens het rijden is het dragen van een veiligheidscap verplicht. Als je niet in het bezit bent van een cap, dan kunt je deze lenen van ons. Verder dien je geschikt schoeisel te dragen, paardrijlaarzen of stevige schoenen met een laag hakje (verplicht).

Alle ritten zijn onder begeleiding! Tevens geldt bij ons voor onze buitenritten een minimale leeftijd van 8 jaar. Het maximale gewicht is 85 kilo.

Eenmaal op buitenrit en de ruiter ziet toch af van de buitenrit, wordt er geen geld geretourneerd. Buitenritten worden gereden op eigen risico.

Buitenritten worden op dit moment gereden op: vrijdag, zaterdag en zondag.

Wilt u een afspraak maken voor buitenrit? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Lekker buiten in het bos

Wilt u graag leren rijden, u zelf verder ontwikkelen of gewoon heerlijk genieten? Dan kunt u op buitenrit bij ons! Onze stalhouderij ligt naast het prachtige bos van Halderberge, waar je het hele jaar door mag rijden. Ook maken we een buitenrit voor diegene die dit nog nooit gedaan hebben. Wij zijn gespecialiseerd in buitenritten die geheel in afstemming met jou gemaakt worden! Wat bieden wij? Buitenritten voor iedereen, op alle niveaus!

De kosten

De kosten voor een rit bedragen:
€35 p.p. voor 1 uur
€65 p.p. voor 2 uur

Privé buitenritten

Voor degene die liever met hun eigen club en begeleiding op buitenrit gaan hebben wij de mogelijkheid om een privé rit te boeken.

Deze rit wordt op maat gesneden voor jou, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw wensen en geheel aangepast wordt aan jouw niveau van rijden.

Tijdens het rijden krijgt u eventuele instructies of zelfs les van de begeleider tijdens de buitenrit. Er gaan geen andere ruiters mee. Flexibiliteit en meedenken met de klant is erg belangrijk voor ons!

Voor een privé rit vragen wij een toeslag van € 15 bovenop de prijs van de groepsbuitenritten.